Любимите Градове на Една Артистична Душа

bonboneta-000

Ще я разпознаете по домовете, които прави. Да – дом. Взима имота и от него прави дом. Предишната публикация в нашето списание беше с гледки от Лондон и Темза, а тази е след пътуване до Холандия. Лалета, високи къщи с артистични покриви покрай канала и дървено сабо … всичко в сиво, жълто и бяло.

bonboneta-9

bonboneta-4

Апартамента е само 49 кв. метра.Обзаведен е с мебели по поръчка, за пълноценно използване на площта, но въпреки това не достатъчно функционално за увеличаващо се семейство. Следва продажба, попада в ръцете и мислите на Ваня Бонова-Маринова – собственик и автор на bonboneta.net. Дори и с нисък бюджета преобразено в малко градско бижу.

bonboneta-7

bonboneta-6

Само с промяна на цветовете и текстила апартаментът се превръща в каюта за двама до канала на Амстел. Дневна е отделена от спалнята с артистична японска стена. Може да си добавяш къщи колкото пожелаеш докато… се скриеш от погледите, за да поспиш. Сигнално жълтата кухня се превръща в романтичното стайче в пастелни тонове, за да приготвиш храна и с удоволствието да си похапнеш.

bonboneta-1

bonboneta-3

bonboneta-5

Терасата е по дължина на трите стаи. На нея може да си сложиш цели стени с цветя или колело като в Амстердам. Тук е мястото за почивка и наслада от гледката на последният етаж.

bonboneta-8

Апартамент от 49 кв. до МОЛ Сердика, 7 етаж, обособени стаи: кухня, баня с тоалетна, антре и стая преградена на спалня и дневна.

bonboneta-2

You Might Also Like