Коледен Декор – Тенденции, Цветове и Идеи

14/12/2017 Идеи

За Коледната украса и декор важи една старата максима – нещо ново, нещо старо или винтидж плюс нещо рециклирано. Винаги когато можете да изложите старите стъклени играчки наследени от родителите ви, без колебание ги използвайте, ако не се вписват върху елхата можете да ги аранжирате в стъклена ваза или друг съд на масата. Скандинавския подход при декорацията на дома истински ни вдъхнови. От House Doctor предлагат хартиени гирлянди, свещи във формата на шишарки и цветно стъкло за  декорация на Коледната трапеза.

Красивото зелено дърво, с ярки светлини и лъскави орнаменти, винаги е обект на възхищение по това време на годината и е чудесно да го декорираме в различни стилове и цветове.

Така модерните виолетови, сини и зелени тонове, са чудна комбинация за Коледна украса, а металите с топли цветове като мед и бронз са идеален завършек на цветния ви експеримент. Забавлявайте се и правете неща, които никога не сте правили преди! Надяваме се тези вдъхновяващи идеи да ви помогнат.

Венците от клонки с добавени акценти от зеленина са чудесно допълнение към интериора.

Колекцията от медни, бронзови елементи на Ferm Living е подходяща за по-минималистични интериори.

Елхата, конструирана от Cox and Cox е супер артистична, от рециклирани материали и спестява място. Идеална за малки жилища.

От Lights 4 Fun демонстрират кънтри шик при подредбата на масата – бял порцелан, златисти прибори, свещи и зеленина неблежно подредени на дървена маса.

Една обикновена, стъклена ваза с произволно поставени елхови клони прави красив фон дори за обикновени свещи. Не го усложнявайте.

Сноп клонки със светлинен гирлянд (лампички) е просто, но красиво допълнение и създава спокойна и приятна атмосфера. Тази декорация е използвана и от Serendipity за ръчно изработените им дървени играчки.

И последен елемент без които една Коледна украса не би била жива, цветна и предизвикателна са текстилните коледни същества на  Milene.

източник: Interiorzine.com

You Might Also Like