За Нас

   Този сайт се поддържа от дизайнери работещи в сферата на интериора. Като творци вълнуващи се от съвременните тенденции в развитието на различните компоненти от интериора и съчетаването им в една хармонична, красива и удобна среда, искаме да споделим с вас всичко което научаваме. Нови тенденции, модерни течения, “евъргрийни”, нестандартни решения или просто сполучливи съчетания ще изпълват съдържанието на тази страница. Надяваме се да задържим вниманието Ви, като приложим усет за стил при подбора на материалите и ежедневно добавяне на нова информация.
    Продуктите и идеите, които представяме са вдъхновени от разкрепостеното мислене на модерния свят и заредени с висока доза позитивна енергия. Енергия, която се надяваме да достига до все по-голяма аудитория. Претърсвайки световното информационно пространство ще подбираме и публикуваме решения, които могат да ви подтикнат към нови идеи, за подобряване на личното ви интериорно пространство или поне да ви направят съпричастни с новостите в тази сфера.
    Държим да изясним че не продаваме продуктите показани в сайта, ние просто следим тенденциите и представяме на нашите посетители интересни и актуални идеи от сферата на интериора и обзавеждането.
    Ако имате идея, предложение или просто сте попаднали на информация, която смятате че е подхожда и допълва съдържанието – пишете ни.

 

 

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно (задължително)

Вашето съобщение